Investitori

Lista investitora koji su otvoreni za ulaganje u ovom delu Evrope.

Rebate Networks

eCommerce

Strastveni smo u vezi sa stvaranjem vodećih kompanija u tržištima koja brzo rastu. Podržavajući sjajne preduzetnike, uspostavljamo lokalne e-commerce kompanije širom sveta.

RSG Capital

Internet & mobile

“Veliki deo naše misije je da kreiramo startap ekosistem (…) u regionu JI Evrope, u kome svaki pojedinac može da gradi svoj globalni biznis. Ovo će postaviti osnove za održivi ekonomski rast i ekonomiju zasnovanu na znanju.”

Jure Mikuž, Direktor, partner

Seedcamp

Internet & mobile

Seedcamp je program investiranja i mentorisanja u ranim fazama kompanija koji se povezuje sa startapima kroz Seedcamp dogadjaje koji se održavaju svakog meseca širom evrope, gde preduzetnici predstavljaju svoje firme, mreže, dobijaju mentorstvo i takmiče se za primanje investicije od Seedcampa.

HackFwd

Internet & mobile

HackFwd je pre-seed investicioni fond koji je osmišljen tako da “omogući sjajnim ljudima da pokrenu sjajne ideje”. Osnovan je od strane iskusnih preduzetnika koji žele da podrže i investiraju u najstrastvenije gikove Evrope.

GammaRebels

Internet & mobile

GammaRebels je startap akcelerator za tehnološke preduzetnike, koji u okviru tromesečnog programa u Varšavi dobijaju, pored investicije, mentorstvo od strane internacionalnog tima i prostor za rad u glavnom gradu Poljske.

Springboard

Internet & mobile

Springboard je akceleratorski program za startape baziran na mentorstvu. Pored seed kapitala startapi dobijaju prostor za rad u Oksfordu u Engleskoj kao i pristup internacionalnoj mreži Springboarda.

Y Combinator

Internet & mobile

Y Combinator je najpoznatiji i najuspešniji akcelerator za startape. Baziran je u San Francisku, povezan sa najpoznatijim i najuspešnijim, a u svom portfoliju ima kompanije kao što su Dropbox, Airbnb, Disqus, Scribd, Posterous itd.

BAZA